Låt oss göra jobbet åt dig.

Vi kan hjälpa dig med hela processen kring din takläggning, från början till slut. Nedan ser du några av de tjänster vi erbjuder.

img

Takomläggningar

Dags att lägga om taket? Vi erbjuder ett brett utbud av takomläggningslösningar som passar alla typer av byggnader. Vi använder enbart material av högsta tänkbara kvalitet och kan med vår långa erfarenhet och våra välbeprövade arbetsmetoder säkerställa bästa möjliga resultat!

img

Takrenoveringar

En annan typ av tjänst som vi kan erbjuda dig är takrenoveringar. Vi tar hand om allt från rengöring och reparationer till målning och andra ytbehandlingar. Vi är experter på att förbättra takets utseende, öka dess livslängd och säkerställa att resultatet står sig. Det kan du alltid räkna med att de kommer göra om du anlitar oss.

img

Fasadrenoveringar

Vi har även lång erfarenhet av fasadrenoveringar, både för bostadshus och kommersiella fastigheter. Vi vet att både estetik och funktionalitet är viktigt, därför innebär vår restaurering inte bara ett utseendemässigt lyft, utan vi ser även till att den utmärker sig genom att den inte kräver särskilt mycket underhåll samtidigt som din nya fasad blir som gjord för det svenska vädret.

img

Solcellstak

Vill du vara med och bidra till ett bättre klimat samtidigt som du kan spara pengar? Satsa i så fall på solceller! Genom att göra det kan du bli åtminstone delvis självförsörjande när det kommer till elektricitet. Med hjälp av vår samarbetspartner S:t Eriks, som är en av branschens erfarnaste aktörer, kan vi hjälpa dig att installera solceller.