Låt oss göra jobbet åt dig.

Vi kan hjälpa dig med hela processen kring din takläggning, från början till slut. Nedan ser du några av de tjänster vi erbjuder.

img

Takläggning

En av de saker som vi lägger vår huvudfokus på är takläggning. Oavsett om det rör sig om läggning av klassiska tegeltak, tak i tegelbetong, papptak, dubbelfalsat plåttak, eller vilken typ av tak det än gäller finns vi här för att hjälpa dig.

img

Takbyte

Vill du byta ut ditt tak? Då är även takbyten något som vi kan hjälpa dig med. Hos oss kan du få ett komplett takbyte när det kommer till tegel-, plåt- och papptak.

img

Takrenovering

Det är inte alltid man behöver lägga ett helt nytt tak, utan i vissa fall kan det räcka med att renovera ditt redan befintliga. Detta är något vi kan hjälpa dig med oavsett om du har ett tegeltak, ett papptak, eller vilken sorts tak det än handlar om.

img

Rådgivning

Behöver du rådgivning? Också det kan vi i så fall förse dig med.

img

Installation av solceller

Vill du installera solceller på ditt tak? Då är även det något vi mer än gärna hjälper dig med.

img

Takpapp

Vi kan också hjälpa till med att lägga takpapp såväl som tätskikt och underlagspapp.

img

Snöskottning och snöröjning

Har det snöat mycket och du behöver hjälp med snöskottning och/eller snöröjning? Inga problem, även detta finns vi här för att hjälpa dig med.

img

Takmålning

Behöver ditt tak målas om? Då är också takmålning en tjänst som vi erbjuder. Vi kan hjälpa dig med att måla om alla tänkbara typer av tak, inklusive plåttak och tegeltak.

img

Byte av stuprör och hängrännor

Har dina stuprör och/eller hängrännor sett sina bästa dagar? Då behöver du bara kontakta oss så hjälper vi dig att byta ut de mot nya fräscha sådana.

img

Plåtslageri

Precis som vårt namn antyder är även plåtslageri något vi ägnar oss åt. Vi arbetar med flera olika typer av material, inklusive lackad stålplåt, koppar och zink.

img

Montering av snörasskydd

Ett snörasskydd kan vara en bra idé för dig som vill göra ditt tak säkrare på vintern. Vi kan hjälpa dig med montering av ett sådant.

img

Skorstensrenovering och reparationer

Behöver din skorsten renoveras? Också det är i så fall något som vi kan hjälpa dig med. Detsamma gäller reparationer. Vi gör det på ett sätt som gör din skorsten så brandsäker som möjligt.