Vårt arbetssätt

När du anlitar oss som dina takläggare i Stockholm har vi arbetat ut ett sätt att planera och genomföra vårt arbete. Allt för att det ska löpa på så smidigt som möjligt. Beprövade metoder hjälper oss också att kunna erbjuda prisvärda lösningar. Vi ser alltid till att arbetet utförs på ett säkert sätt, både för våra medarbetares skull och för din skull. När du kontaktar oss inför din takrenovering eller ditt takbyte så gör vi på följande sätt.

Hembesök och offert

Vid första kontakt erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök där vi inspekterar ditt tak. Detta för att noggrant kolla upp vad som behöver göras och för att du ska känna dig trygg med oss. Vi går igenom i vilket skick taket är och inspekterar om det finns andra åtgärder som behöver göras.Efter inspektionen gör vi en offert på hela arbetet utifrån inspektionen och den dialog vi har med dig. Ni får detaljer kring startdatum och beräknat slutdatum samt alla nödvändiga detaljer för att du ska kunna känna dig trygg med offerten.

Arbetet och slutbesiktning

Våra erfarna takläggare och hantverkare börjar arbeta med taket. Då har vi sett till att allt nödvändigt material finns på plats och eventuella containrar. Allt för att arbetet ska löpa på så smidigt som möjligt och ingen väntetid ska uppstå.När arbetet med ert tak är klart så kommer en arbetsledare och inspekterar hela taket och allt som gjorts. Vid slutbesiktningen går vi noggrant igenom alla detaljer och säkerställer att det inte finns några brister. Först efter det så kommer slutfakturan.