Takläggning är vår specialité

Att vårt tak är omhändertaget är viktigt, och en duktig takläggare kan göra en stor skillnad för dig. Takläggning är inte enkelt, och om det inte blir utfört på ett professionellt sätt kan det leda till problem med ditt tak i framtiden. Därför borde du lämna takläggningen till proffsen – sådana som vi. Vi är ett företag som har jobbat med takläggning under många år, och kan lägga olika sorters tak. Förutom takläggning kan vi även hjälpa dig med reparation och inspektion av tak. Varje uppdrag är viktigt för oss och storleken på projektet spelar ingen roll. Vi tar oss an alla olika uppdrag från både företag och privatpersoner. Ring eller mejla gärna för att veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med takläggning. 

takläggning

Med fokus på kunden och kvalitet 

I vårt företag kommer alltid kunderna först. Vi ser alltid till att lyssna på dig och dina tankar under projektets gång. Vi vill att du ska känna dig trygg när du anställer oss och därför håller vi alltid en öppen kommunikation med dig under hela arbetsprocessen. Vi har en lång referenslista från våra tidigare kunder, och vi delar stolt med oss av dessa referenser till dig. En stor anledning till att våra kunder är nöjda är för att vi erbjuder tjänster av hög kvalitet till ett bra pris. När du anställer oss som dina takläggare lämnar vi alltid en garanti på vårt arbete. 

Vi utför professionell takläggning

Våra takläggare är professionella, vänliga, serviceinriktade och har erfarenhet från en lång tid branschen. Vi tänker alltid på miljön när vi lägger om ditt tak, och använder oss av miljövänligt material och återvinner allt vi kan när vi har utför takläggning. När du kontaktar oss kommer vi, vid behov, att komma ut och göra en inspektion av ditt tak. Vi kommer då att sammanställa en kostnadsfri offert för vad takläggningen skulle kosta. Är du nöjd kommer vi att diskutera en tidsplan för hur arbetet kommer att utföras. För privatpersoner gäller även ROT-avdraget när de anställer oss för att utföra takläggningen. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ligger på 30 % av arbetskostnaden.