Takläggare

Rätt material för jobbet

Det finns ett flertal olika material att välja emellan när man lägger tak i Stockholm. Faktorer som ska tas med i beräkningen inför valet är bland annat hållbarhet, önskad utformning och design. Läs mer nedan om de olika takmaterial som vi erbjuder. Har du önskemål om ett specifikt material så är du välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi brukar kunna lösa det mesta.

Tegel

En investering i ett nytt tak är bland de smartaste investeringar man kan göra i en fastighet. Ett nytt tak innebär en konsekvent värdeökning på hela fastigheten då man förbättrar både hållbarheten men också säkerheten inför kommande nederbörd.

Oavsett om ni är ute efter falsat tegel, 1-kupigt, 2-kupigt tegel eller något annat alternativ så kan vi med största sannolikhet förse er med det. Under åren så har vi knutit upp ett brett närverk av leverantörer inom takmaterial, dessutom med fördelaktiga rabatter, vilket innebär att vi kan erbjuda det mesta för lägre priser än marknadspriset för våra kunders byggnationer.

Takpapp

Takpapp är ett material som lämpar sig särskilt väl för vissa typer av tak. På grund av dess breda användningsområde så har takpapp vuxit mer populärt de senaste åren. Takpapp kan användas för alltifrån fritidsstugor till stora lägenhetskomplex. Vi har alltid förespråkat Takpapp som material under många år och är bekväma med att rekommendera det till våra kunder.

Plåttak

Plåttak är ett prisvärt och väldigt hållbart takmaterial som dessutom ser väldigt designmässigt bra ut. Plåttak tillverkas i många olika modeller vilket gör det till ett givet alternativ för många nyproduktioner som byggs idag. Fördelen med ett plåttak är att det av naturliga anledningar inte kräver lika mycket underhåll som tegel. Livslängden för ett plåttak är därmed längre i jämförelse med många andra takmaterial.

Snöskottning och underhåll

Vi vet att vintern med allt vad den medför ofta innebär en stor huvudvärk för många fastighetsägare idag som har ansvar för det kringliggande underhållet utanför byggnaden. Idag finns till och med lagar och regler kring hur ytan utanför en byggnad ska se ut för att minska risken för bland annat skador. Därför erbjuder vi även underhåll vilket inkluderar snöskottning utanför fastigheter. På så vis kan ni känna er säkra med att området utanför byggnaden är skottat och tas hand om, utan att ni själva behöver stå ute i slasken och forsla snö.

Att investera i sitt tak är som tidigare nämnt alltid en god investering. Avkastningen i form av värdehöjning och förbättrad levnadskomfort är svårslagen, men för att kunna garantera sig om att man väljer det bästa takmaterialet och tillvägagångssättet så rekommenderar vi att man i tidigt skede tar kontakt med någon som vet. Vi välkomnar nya kunder som behöver vägledning och hjälper er med ert tak-projekt – dessutom helt kostnadsfritt. Välkommen att ta kontakt med oss idag!