Plåttak i Stockholm

Plåttak till bra pris – Monterat av Stockholms bästa Takläggare!

Därför ska du kontakta oss

  • Alltid fast pris
  • Kostnadsfritt hembesök
  • En trygg & flexibel takfirma
  • Personlig kontaktperson

Vi är supernöjda med ert arbete och rekommenderar er varmt till alla vi träffar som funderar på att lägga om sitt tak. Stort tack! //Kent från Bromma

Vad kostar ett plåttak?

Kostnaden för ett plåttak i Stockholm varierar ganska mycket beroende på storleken på taket. Ett plåttak är i många fall det klokaste takmaterialet att investera i. Plåttak är extremt tåligt och står emot alla väder. Det håller i regel i mer än 50 år innan det är dags att se över. Ser man till att underhålla taket så kan återbetalningstiden i många fall bli mindre än 5 år. Vi har stor erfarenhet av plåttak och erbjuder våra kunder i Stockholm en prisbild som är svår för konkurrenter att mäta sig med. Är du intresserad av en mer precis kostnadsbild så är du varmt välkommen att kontakta oss så begär vi in den informationen vi behöver för att kunna skicka en kostnadsfri offert.

plåttak stockholm

Seriös takläggare i Stockholm med fokus på Plåttak

Är det dags för dig i Stockholm att lägga ett nytt plåttak? Hos oss hittar du prisvärt plåttak i hög kvalitet, i flera olika utseenden som kan passa alla hustyper. Plåttaket passar perfekt till alla olika klimatväder, är det snöväder rinner snön lätt av på grund av plåttakets hala yta. Vill du ha något som efterliknar tegel? Det har vi. Fördelen med plåttak är att det är mycket lättare än tegel och går därmed inte sönder lika lätt. Vill du ha ett tak som håller? Det har vi. Plåttak har en livslängd omkring 50 år och är även motståndskraftigt mot luftföroreningar samt kräver nästan inget underhåll. Plåttak är likväl så estetiskt tillfredsställande som det är ekonomiskt hållbart.

BEGÄR OFFERT